ویزای مالتیپل کانادا

ویزای مالتیپل کاناداطبق قوانین سفارت کانادا

متقاضیانی که قصد دیداربا خانواده، گردشگری، شرکت در کنگره و همایش های بین المللی یا دوره های کوتاه تحصیلی در کانادا را

داشته باشد و میتوانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت، درخواست ویزای کانادا بصورت ۵ ساله و چند بار ورود دهند. براساس دستورالعمل

اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

افرادی که به صورت مداوم به کانادا یا اروپا سفر می کنند. (دارای ویزای شنگن)

فرزند یا همسری دارند که در کانادا مشغول به تحصیل می باشد و ویزای تحصیلی دارد.

پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزند انشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای

کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای

برای کار و زندگی در کانادا ندارند.

اما اگر جز دو گروه فوق نباشید آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟

پاسخ ما با قاطعیت بلی است

در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که

شما به یک مشاور مجرب و معتبر و امین نیاز خواهید داشت.دارندگان این نوع ویزا امکان اقامت ۶ ماه

در سال را به مدت انقضای پاسپورت ایران خود دارند.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.

ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.

در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.

اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)

تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد دریافت و با دقت تکمیل گردد)

تکمیل فرم درخواست ویزا Application form(پس از عقد قرار داد دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information (پس از عقد قرار داد دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)

یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.

عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند

عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد.

مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)

مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال 2017  Bank Statement به زبان انگلیسی

مدارکی که نشاندهنده سفرهای متعدد شما خصوصا به اروپا باشد.

دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.

مدارک فرزندان

بیمه مسافرتی

سابقه اخذ ویزای شینگن اروپا و سن بالای 40 سال و متاهل بودن در اخذ این ویزا تاثیر دارد

در صورتیکه بازنشسته هستید برای بررسی شرایط حتما با ما در تماس باشید.

اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.

سایر مدارک لازم و مهم همزمان با شروع کار به شما ارایه خواهد شد

قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.

امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.

نکته مهم:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیداری، دانشجویی و کار) الزامی است.

از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای دیداری، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم به دادن داده های بیومتریک خود ( اثر انگشت و عکس) می باشند.

این سیستم جدید شامل شهروندان 29 کشور و یک منطقه خواهد بود.

بعد از عقد قرارداد، در زمانی توسط همکاران ما برای دادن اطلاعات بیومتریک شما در ترکیه تعیین خواهد شد، که شما می بایست به آنجا مراجعه نمایید.

لیست شهرهایی که می توانید این خدمات را انجام دهید به شرح زیر است:

آنکارا و استانبول(شرایط ترکیه بهتر است) 2- ارمنستان 3- آذربایجان4- گرجستان 5- کویت 6- بحرین 7- امارات

مراكز انگشت نگاري كانادا VAC در کشور ترکیه واقع در شهرهاي استانبول و آنکارا:

📍آدرس جدید استانبول از ۱۸ مارچ 2019:

‏Haciahmet Mah. Kurtulus Deresi Cad. No:27 Beyoglu-Istanbul 34440

📍آدرس جدید آنكارا از ۲۵ مارچ 2019:

‏İşçi Blokları Mh. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:57/A Çankaya/Ankara 06530 – Regnum Sky Tower.

‌‌‌

ارسال نظر

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد. همه فیلدها لازم هستند.